Find sommerhus

Husdyr
Ikke tilladt

Flere søgemuligheder

Internet
Sauna
Brændeovn
Opvaskemask.
Pool
Vaskemaskine
Spa

Samarbejdspartnere

Danwest Feriehusudlejning

Sommerhusudlejning ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord.
DanWest udlejer 400 private sommerhuse ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Sommerhusene ligger ved Houstrup, Hvide Sande og Søndervig tæt på sandstranden ved Vesterhavet og tæt på den fantastiske natur ved Ringkøbing Fjord. Alle hustyper - fra mindre sommerhuse med sauna til store luksus sommerhuse med indendørs swimmingpool.
DanWest ser frem til at byde dig velkommen til en uforglemmelig ferie i Vestjylland!
Web: www.danwest.dk
Mail: post@danwest.dk
Tlf.: 97 32 46 95


Esmark Feriehusudlejning

Esmark Feriehusudlejning – feriehuse i Danmark blev grundlagt i 1965 af Mathilda og Verner Esmarch, som den gang startede op i det små med at udleje feriehuse i Bjerregård. I dag lejer Esmark Feriehusudlejning mere end 1.000 skønne feriehuse ud langs hele Holmsland Klit vest for Ringkøbing Fjord. Siden grundlæggelsen er udlejningsfirmaet vokset år for år gennem høj service og kvalitet samt særdeles høj tilfredshed blandt gæsterne. Esmark Feriehusudlejnings sommerhuse er kendetegnet ved topkvalitet, god beliggende og konkurrencedygtige priser.
Som den eneste danske feriehusudlejer er ESMARK certificeret efter de anerkendte, tyske TÜV-kvalitetsnormer. I 2014 kårede de tyske forbrugere Esmark Feriehusudlejning til HolidayCheck-Award vinder, en fornem anerkendelse af den fremragende kvalitet og det høje serviceniveau, det privatejede udlejningsbureau leverer.
Web: www.esmark.dk
Mail: post@esmark.dk
Tlf.: 69 15 96 12


Feriepartner Hvide Sande

Sommerhusudlejning langs Vesterhavet. På Holmsland Klit, fra Bjerregård i syd til Houvig i nord, kan du vælge mellem vores mere end 400 sommerhuse. I området ved Vedersø Klit udlejer vi mere end 20 sommerhuse under navnet Feriepartner Vedersø Klit.
Hos Feriepartner Hvide Sande tilbyder vi mange forskellige overnatningsformer. Du kan vælge om du vil bo i et sommerhus i klitterne, en lækker ferielejlighed i centrum af byen, en feriebolig ved slusen i Hvide Sande eller ombord på en husbåd.
Bureauet er en del af det landsdækkende Feriepartner samarbejde – din garanti for en god oplevelse.
Web: www.feriepartner.dk/hvide-sande
Mail: hvidesande@feriepartner.dk
Tlf.: 96 59 35 93


Westerland

Hos Westerland.dk i Søndervig finder du altid et godt udvalgt af dejlige feriehuse til dig og din familie. Vi er ikke områdets største bureau, men dit rigtige lokale bureau med 220 skønne feriehuse i alle prisklasser i områderne Søndervig, Houvig, Lyngvig, Klegod, Lodbjerg Hede og Vedersø.
Vi tror på, at personlig service skal komme indefra og serveres med hjertet! – det vil du med sikkerhed opleve næste gang, hvis du bestiller familiens næste drømmeferie hos Westerland.dk Feriehusudlejning.
Der står et stærkt team bag ordene ”personlig service” og mine kollegaer og jeg glæder os til at byde dig og din familie rigtig hjertelig velkommen hos os.
Web: www.westerland.dk
Mail: info@westerland.dk
Tlf.: 97 33 98 00